Kokią įtaką asmeninis efektyvumas daro verslo efektyvumui? Praktinė dalis, namų darbų aptarimas

 

 

 Ši paskaita bus kovo 29 d. vykusio seminaro tęsinys - Diana, konsultacinės verslo įmonės Pradėk verslą paprastai” vadovė, plačiau papasakos apie efektyvumą versle iš praktinės pusės, o taip pat aptarsime praeitoje paskaitoje užduotus namų darbus. 

Jei negalėsite prisijungti prie paskaitos, nenusiminkite - būtinai paisdalinsime seminaro įrašu, kurį galėsite peržiūrėti jums patogiu metu. Tačiau labai svarbu paminėti, kad bus ženkliai naudingiau, jei prisijungsite gyvai, atliksite namų darbus ir dalyvausite abiejose mokymų dalyse.

Atkreipiame dėmesį į temą – efektyvumas. Tad jei jau apsisprendei jo mokytis, daryk tai efektyviai.” - dalinasi lektorė.

Apie lektorę:

Sveiki, aš esu Diana, konsultacinės verslo įmonės Pradėk verslą paprastai” vystytoja ir vadovė. Iš 10 metų smulkaus verslo konsultavimo patirties galiu pasakyti pagrindinę priežastį, dėl ko pradedančio verslo sėkmės istorijos tampa nesėkmės istorijomis.

 Tai dėl vienos pagrindinės priežasties – verslo finansinio planavimo, prognozavimo įgūdžių kompetencijos stokos, kas yra pagrindas verslo valdymui. Versle būtina mokytis „verslo kalbos“, kuri yra „skaičių kalba“.

Mano pašaukimas – verslo mentorystė, vedimas už rankos tiek, kiek reikia.Padedu išsigryninti verslui itin reikšmingus dalykus: verslo vertę bei susikurti verslo valdymo pagrindus – finansinį ir srautų planą, kurie yra tiesiog būtini. Padedu nusibrėžti aiškią verslo viziją ir jos planingai bei sistemingai siekti. Apjungiu verslo planą su finansiniu planu, kas padeda taupyti jūsų resursus ir investuoti tik į tai, kas būtina. Mokau analizuoti verslo rodiklius ir efektyvumą. Konsultuoju verslo vadovus, kuriems jau atsibodo kažką, kažkaip daryti ir nematyti reikiamo rezultato.