Gyva konsultacija: kaip idėją paversti svajonių verslu ir suburti bendruomenę?

 

Viltė šiuo metu užsiima savo mylima veikla sveikatinimo treniruočių vedimu suaugusiems. Nors ant diplomo parašyta informatikos inžinerijos bakalauras, jos širdžiai daug artimesnis įvairių treniruočių vedimas ir darbas su žmonėmis. 

Vaiko priežiūros atostogoms einant į pabaigą, Viltė nusprendė, kad nebenori kaip anksčiau "arti" ir vesti 25 sporto treniruočių per savaitę. Nors uždarbis ir tenkino, bet tai tapo nebe taip svarbu, kai nebeliko laiko ir jėgų juo mėgautis. 

Viltės idėja: įkvėpta Veiklių moterų klubo Viltė suprato, jog norėtų sukurti savo verslą online sporto treniruočių platformą lietuviškai. Per karantiną nemažai žmonių išbandė nuotolinį sportą ir daugumai jis labai patiko. Viltė norėtų sukurti platformą, kur klientai mokėtų mėnesines prenumeratas, kurios būtų pildomos vis naujomis treniruotėmis, susiburtų į bendruomenę ir nebeieškotų priežasčių nesportuoti, nes viskas būtų lengvai prieinama ir po ranka. Pagrindinis treniruočių cinkelis jos būtų 10-30 min. trukmės, kad net ir labiausiai užsiėmę žmonės rastų tam laiko. 

Ką ji turi šiandien? Savo sporto studiją Kaune. Taip pat Viltė šiuo metu kuria 7 trumpų treniruočių demo, kurios galėtų būti jūsų dažnai minimas MVP. Suprantama, jį pabaigus kyla abejonių, ką daryti toliau.

Šioje konsultacijoje Viltė sužinos:

  • Kaip ištestuoti kuriamą produktą?
  • Kaip rasti potencialius klientus?
  • Kaip suburti norinčių prisijungti ratą dar prieš platformos startą?
  • Kaip komunikuoti socialiniuose tinkluose ir kokias platformas pasirinkti? 

Viltę konsultuos marketingo specialistė Monika Petravičiūtė ir „Ką darai, daryk gerai“ įkūrėja Rasa Jusionytė.

Jei norėtum tokios konsultacijos ir tu, drąsiai rašyk info@kadaraidarykgerai.lt, papasakok savo istoriją ir kas neduoda ramybės ir suderinsime gyvos konsultacijos datą.