Mindfulness pradžiamokslis: metodai ir praktiniai patarimai ramesnio ir sąmoningesnio gyvenimo link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nereikia tapti jogu ar išvykti trims mėnesiams į tylos stovyklą, kad tavo gyvenimas pasikeistų. Visi įrankiai sąmoningesnio ir ramesnio gyvenimo link yra mūsų viduje.

Tai mindfulness pradžiamokslis: sužinok pagrindinius mindfulness principus ir pradėk juos taikyti savo kasdienybėje. Tai ir praktinis užsiėmimas, nes kartu atliksime ir išmoksime įvairių technikų. Šiame seminare tu:  

  • jausiesi atradusi/ęs ryšį su savo gyvenimu;
  • išmoksi gerokai labiau įprasminti ir gilinti santykius su artimaisias ir aplinkiniais; 
  • nebešvaistysi energijos ir išmoksi atsirinkti, kas tau svarbiausia; 
  • valdysi stresą mindfulness pagalba; 
  • pagerinsi miegą arba išbrisi iš nemigos – atliksime kvėpavimo techniką, kuri ramina nervų sistemą – box breathing ir Nadi Shodhana Pranayama“. 

BONUS: gilinsimės į Body scan meditaciją, kuri leis susitelkti į kūne esamus pojūčius tiek ryte, tiek nusiraminant vakare prieš miegą.

 

Mūsų fiziniai skausmai yra glaudžiai susiję su mūsų išgyvenamomis emocijomis. Per Body scan meditaciją Jūs išmoksite sąmoningai pasinerti į kūne esamus pojūčius ir taip padėti sau nuraminti protą, lengviau susidoroti su nerimu ir pagerinti savo REM miego kokybę. Moksliniai tyrimai ne kartą yra įrodę, jog ši technika padeda atsikratyti fizinio diskomforto ar net skausmo. Reguliari praktika Jums padės atpažinti šiuos trigerius, paleisti įtampą ir gyventi laisvėje su savimi.

 

Apie lektorę:

Lina Jurevičiūtė yra sertifikuota jogos ir meditacijų instruktorė, sveikatingumo stovyklų organizatorė, Reiki ir Silvos metodų praktikantė. Lina jau virš 10 metų užsiima įvairiomis sąmoningumo, meditacijų praktikomis, na o dabar šiomis žiniomis dalinasi ir su savo bendruomene. Po įtemptų metų Londone dirbant TV ir reklamų industrijoje, Lina pasinėrė į jogą dar giliau, atrado įvairius būdus, kaip iš tiesų gyventi autentiškai ir besimėgaujant gyvenimo siunčiamomis pamokomis.