Gyva konsultacija: kaip imtis veiksmų?

 

 

Tai yra gyva konsultacija, kur prisijungusios moterys gali klausytis vienos iš klubo narių Elinos problemos, o mūsų įkūrėja Rasa Jusionytė ir Monika Petravičiūtė — reklamos agentūros „H.O.T. | highly overachieving team“ įkūrėja, padeda ją spręsti, dalinasi įžvalgomis ir padeda surasti išeitį. 
 
Elinos istorija: 
 
"Mano verslo, iš tikro gal tiesiog idėja, nes netgi jeigu ji negeneruotų man tiek pajamų, kad gyvenčiau, tai noriu ją vykdyti, kaip užklasinę veiklą prie pagrindinio darbo. Tiesiog tai yra kuo aš gyvenu ir kas mane įkvepia. Šiuo metu esu motinystės atostogose. Idėja - emocinio valgymo terapija per emocijų pažinimą, giluminių poreikių tenkinimą ir įsisąmoninta intuityvų valgymą. Išsilavinimo šitoj sferoje neturiu, baigiau ekonomiką.  Pati ėjau per destruktyvų persivalgymą, dirbau su gydytojais, psichoterapeutais ir man nepadėjo, padėjo visai kiti dalykai- būtent suvokimas Savo emocijų ir poreikių, dėmesingumas. Tai ir noriu parodyt kitoms, kurios kankinasi su emociniu valgymu, nes žinau kaip tai yra sudėtinga ir bloga. Esu reflektyvi ir man pavyko atsikapstyti emocijas, aišku tai yra darbas, kuris tęsis tikrai ne vienerius metus. Perėjus šitą kelia, kaip niekas kitas, suprantu tas moteris, kurios emociškai valgo.
Dabartiniame etape bandau susidelioti žingsnius kaip prieiti prie pirmo Instagram įrašo apie save ir prisistatyti. Gilinu žinias, ieškau studijų emociniam valgymui gydyti ir mindful eating mokymų. 
 
Tuo pačiu metu labai pergyvenu ar tikrai manęs reikia esamoje pasiūloje su medicininiu išsilavinimu. 
Nežinau kaip pradėti DARYTI, o ne tik kaupti žinias ir dėliotis planą."
 
Klausydama kito žmogaus garsiai išsakomų abejonių ir lektorių atsakymų, galimai rasi ir savo atsakymus! 
 
Nori konsultacijos ir tu? Parašyk mums į info@kadaraidarykgerai.lt