Žingsneliais: Būna verki į pagalvę, būna negali atsidžiaugt, bet svarbiausia – visad būna įdomu! Pokalbis su Migle Rijkhoek

  

 

 

Miglė Rijkhoek – vintažinių lobių krautuvėlės Rokiškyje ir internetinio verslo įkūrėja. Kalbėsimės kaip pradėti nuo nulio, kokias stadijas ji perėjo kurdama savo verslą nuo užsidegimo iki norėjimo viską mesti ir kaip sekasi kurti verslą su visa šeima. 

Mes visos išmokstame įvairiausių pamokų, o tai reiškia, kad pridarome ir daugybę klaidų, bet vienos mokame sau atleisti, save atjausti ir toliau augti, o kitos save plakame ir nebeleidžiame daugiau žengti rizikingų žingsnių. 

Tačiau būtent jie gyvenimą padaro tokiu įdomiu! Pokalbis apie buvimą žmogumi, kuris ieško įdomesnio gyvenimo, nori kurti savo mažą verslą ir džiaugtis kasdiena (ir kad visa tai nėra taip lengva, bet ir ne taip sunku). 

Daugiau apie šią TIK KLUBUI skirtą laidą:

Lengva matyti kitas moteris, kurios šviečia, jų verslas auga, o pardavimų daugėja. Tačiau kiek valandų buvo įdėta iki tol? Kiek kartų norėjosi nuleisti rankas?

Be to, šių pokalbių tikslas skleisti seserystės žinią – vienai mūsų gali itin sektis, tačiau visada yra sunkių momentų, visada galime atvirai kalbėtis, kas šiuo metu neleidžia vakarais užmigti. O taip praskleidus „sėkmingos išvaizdos“ šydą ir girdint kitas moteris atvirai dalinantis ir pačiai lengviau suprasti, kokie tavo tolimesni žingsniai.