Ko išmokai kurdama verslą? Pokalbis su „UTA studio“ įkūrėja Aiste Jankiene

 
Jau seniai norėjome pakviesti Aistę pokalbiui. UTA augimas yra PRITRENKIANTIS, o Aistė viską sukūrė savo rankomis.
Ji jums siunčia labai gražią žinutę prieš pokalbį:
 
„Tikriausiai tai buvo pati kelionės pradžia – turėjau sugriauti save tokią, kokią kiti mane statė ir norėjo, kad tokia būčiau, tam, kad susikurčiau save kokia esu šiandien. Ir kai supratau, kas esu aš, ko aš tiksliai noriu ir nebebijojau būti savimi – gimė UTA.
 
UTA - minimalistinių suknelių salonas, kuriame kiekviena klientė gali būti savimi ir TĄ dieną nesivadovauti kažkieno primestomis taisyklėmis. UTA moteris – stipri ir nebijanti pasipriešinti kitiems. Jei tiki savimi – tu viską gali.
 
Lektorės prisistaymas:
Aš, Aistė, architektūros studijas baigusi, šiuo metu – 25 metų moteris, su suknelėmis niekada nieko bendro neturėjau ir niekada nenorėjau dirbti mados industrijoje, nes man tai buvo tiesiog „tuštybių mugė“. Bet dabar aš matau visai kitaip. Matau, kad savo kūryba aš galiu padėti moteriai jaustis savimi ir parodyti savo asmenybę per drabužį.
 
Neslėpsiu – pradžioje kamuojantis stresas, bemiegės naktys ir baimė, jog niekas nepavyks, buvo mano kasdienybė. Šiandien liko tik stresas, kurį vis labiau stengiuosi mažinti.
 
Bet gyvenime man tereikėjo vieno žmogaus, kuris nuoširdžiai tikėjo manimi, palaikė mane ir prisideda iki šiol. Tuomet viskas pavyksta. Nors dar šiandien ir esame jaunas brand'as, galiu pasidžiaugti, kad mano suknelės puošė ne tik lietuviškų žurnalų viršelius, bet taip pat jas buvo galima išvysti ir Vogue Italia, The Anti – Bride ir kt.
 
Ir tai tik pradžia.“