Michael E. Gerber „Verslo mitas“

 

„Verslo mitas“ – tai verslo literatūros klasika, kurią rasite bemaž visuose „rekomenduojama verslininkams“ knygų sąrašuose.

Žurnalas „Inc“ ją pripažino verslo knyga Nr. 1.

Knyga „Verslo mitas“ išsklaidys mitus apie verslo pradžią. Smulkaus verslo konsultantas ir šios knygos autorius Michael E. Gerber šioje knygoje dalinasi savo ilgamete patirtimi ir padeda suprasti, kaip klaidingos prielaidos, lūkesčiai ir net techniniai įgūdžiai gali kišti koją pradedant savo verslą.

Knygoje autorius pereina visas verslo brandos stadijas: vaikystę, paauglystės augimo skausmus, ir veda į brandų verslą, nušviesdamas sėkmingo verslo aspektus. Jis parodo, kaip franšizės modelį galima pritaikyti kiekvienam verslui, nepaisant to, ar verslas vykdomas pagal franšizę, ar ne.

Galiausiai Michael E. Gerber parodo esminį, dažnai nepastebimą skirtumą tarp darbo įmonei ir darbo įmonėje. Perskaitę šią knygą, galėsite drąsiai plėsti savo verslą prognozuojamai ir produktyviai.

15% nuolaida su kodu „KNYGUKLUBAS15“ visam „Audioteka„ asortimentui!

1. Sek nuorodą į audioknygą: audioteka.com/lt/audiobook/verslo-mitas, įsikelk knygą į krepšelį.

2. Krepšelyje spausk „Turiu nuolaidos kodą“ ir čia suveskite -15% kodą: KNYGUKLUBAS (gali būti, kad iš pradžių reikės prisijungti prie „Audioteka“ paskyros ar ją susikurti).

3. Tęsk atsiskaitymą ir audioknyga iškart atsidurs tavo lentynoje. Kodu patogiausia pasinaudoti per svetainę, o klausytis knygų jau tuomet bus galima ir per „Audioteka“ programėlę (https://audioteka.com/lt/applications) savo telefone.