Moteriškumas ir savirealizacija

„Ir iš atrodo, vizualiai, labai gležnos ir ramios moters, viduje yra tiek stiprybės, dėl to, kad būti savimi yra be galo drąsu, bet tai yra labai reikalinga."

Seminaro metu sužinosi:

 

  • Kaip įtraukti ritualus į savo gyvenimą ir kaip jie gali palaikyti vidinę harmoniją. Juk dažniausiai laimingos moterystės kelias prasideda nuo ritualų, kurie gali būti maži, tačiau padeda susipažinti su savimi ir pradėti dieną arba baigti ją teigiamai.
  • Kaip pritaikyti meilę sau, atlaidumą ir kantrybę kasdieniniame gyvenime.
  • Kaip aktyvuoti gebėjimą išjungti protą, sustoti ir džiaugtis, teikti prioritetą bei nenuolaidžiauti sau.
  • Kaip sujungti moteriškumą ir savirealizaciją, kad jaustumeisi pilnaverčiu asmeniu, pasiekiančiu savo tikslus ir tuo pačiu išsauganti savo moteriškumo esmę.
  • Kaip teisingai praktikuoti vidinės šypsenos meditaciją.
  • Kaip atsikratyti streso ir nerimo šokio pagalba.
moteriskumas-ir-savirealizacija

Moteriškumas yra programos pagrindas, atveriantis duris į visavertę savirealizaciją. Jame slypi savybės kaip meilė, pagarba, atlaidumas ir kantrybė, kurios kiekvienai moteriai yra būdingos. Šios savybės yra prigimtinės ir suteikia moterims unikalų potencialą. Kaip plėtoti šias savybes bei kaip ryšys su prigimtimi ir gamta padeda moteriai pasiekti sėkmę savo veikloje, mums atskleis sąmoningumo mokytoja – Violeta Repčenkaitė.


Apie lektorę:


Violeta Repčenkaitė jau 10 metų organizuoja sąmoningumo stovyklas moterims Maltoje, rengia susitikimus ir nuotolinius seminarus moteriškumo puoselėjimo temomis.  Taip pat, Violeta įkūrė savo elektroninę parduotuvę VIOLETAESHOP, kurioje rasi kruopščiai atrinktus ir lektorės pamėgtus produktus: veido ir kūno priežiūros priemones, papuošalus, maisto papildus, rūbus, kvapus namams.

Violetos misija – nuolat augti bei skatinti kitas moteris siekti laimės bei savirealizacijos. Violeta užtikrina, kad gyvenimas yra keičiamas ir pilnas svajonių net sunkiausiomis akimirkomis. Ši moteris, sąmoninga, laiminga ir pilna meilės bei ramybės, kviečia kitas moteris judėti į priekį, nes niekada nėra per vėlu pradėti keisti savo gyvenimą.

 

„Taigi, mieloji, niekada negalvok, kad Tau per vėlu kažką keisti savo gyvenime, baigti ar pradėti iš naujo… Nebijok, kad kažko nesugebėsi, kažko negali, nemokėsi. Svarbiausia nesustoti ir bent po mažą žingsnelį, nuolat judėti savo svajonių, savęs sveikesnės ir laimingesnės link.

Niekada nemanyk, kad nelaimingumas - Tavo kelias, Tavo likimas. Prisimink, - su Dievo pagalba galime keisti  net savo likimą ir niekada bei niekas nėra per vėlu tol, kol turime galimybę švęsti Gyvenimą ir save jame.

 

Su meile,

 

V🤍“

 

Seminaro metu jums reikės užrašų knygutės ar lapo bei kuom rašyti!